återuppstånden

Ja nu börjar jag vakna till liv igen. Det var tuffa readagar på jobbet men nu är jag på banan igen. Eller ja, inte helt - för då hade jag varit ute på min söndagsloppisrunda men istället sitter jag i min nya pyjamas och slöar hemma. Men nästan!

Tänkte visa mitt senaste fynd och kanske mitt roligaste och mest otippade fynd. Jag har i några veckors tid letat mig BLÅ (grön?) efter en illgrön handväska modell mindre - utan resultat. På loppisar, secondhand, tradera, åhléns och ja - you name it.

Iallafall - In på jobbet i fredags kom en mamma med dotter - som skulle handla. Mamman hade en URsnygg handväska och väl i kassan kunde jag inte låta bli att kommentera den. Hon bröt ihop av skratt och berättade att hennes dotter närpå hade vägrat följa med ut om mamman verkligen hade Den handväskan på sig. Men hon hade hittat den när hon städrensade och tyckte själv att den iallafall var helt okej. Det hela slutade iallafall med att jag köpte väskan av henne. Hon ville ge mig den men jag insisterade och betalade en hundring (hade lätt kunnat ge det dubbla). Så beskåda min vackra gröna handväska - fyndad på jobbet!


borta med vinden

är jag inte, men jag jobbar väldigt intensivt i tre dagar nu. Eller ja, har en dag kvar. Men det är väldigt intensivt då vi har årets största rea tor-lör denna vecka och vi jobbar häcken av oss. Så jag är för trött för att blogga. Jag är för trött för att existera nästan. Så jag pausar och återkommer på söndag.
kram på er om det är ngn som läser :)

snickarverkstad

Här hemma råder slagborrscirkus. Karln borrar duktigt medan jag försöker mörka att det blir snett... dessvärre/-bättre är han perfektionist så "göromgörrätt" leder. Och det blir fint! Två hyllor är uppe och så snart vi får lugn på sonen så ska även ett par tavellister upp.

Återkommer med bilder!

när man lurar sig själv

Idag tog vi en biltur till IKEA i Kalmar. Jag har suktat efter en stringhylla till köket ett tag nu, men så beslöt jag mig för att ge upp och bestämde mig för ett billigare alternativ från IKEA. På vägen dit stannade vi till på "25:ans loppis" och det var stooort. Massor med grejjer men dom hade också vett att ta betalt och ja, dom visste vad dom sålde. Så precis när vi skulle gå därifrån tomhänta så får jag se en ask på disken innehållande tillsynes oanvända bakelit-teskedar, fortfarande i sin plast. 6st låg där i asken. 50:- betalade jag för dom - tackade och åkte vidare.

På asken står det 1 doz och ojoj vad nöjd jag kände mig där - orginalasken och allt! Karln upplyste mig om att ett dussin faktiskt inte är 6 utan 12... Jaja, jag fick mina SEX teskedar iaf. Och asken var söt och jag gillade tanken på att dom legat där orörda i decennier. Högst troligt har dom inte legat där alls länge dock - för det kan inte vara orginalasken - det hade inte fått rum 6 st till i den.
Struntsamma.
(ni hör hur jag gärna hade fortsatt lura mig själv att ett dussin är 6 va?)

Jag saknar nu bara gafflar sen känner jag mig nöjd (tills jag springer på några Focus deluxe och börjar samla på de istället).




RSS 2.0